© 2018 mensenwerkcoach.nl            Lammy Otter           Tel.:    058-2563836  / 06-44007100

Ik kwam voor het eerst in contact met Lammy, toen het niet zo lekker ging op mijn werk.

Het voelde vanaf het begin goed, je merkt dat Lammy een mensen-mens is en daardoor durf je alles te vertellen en dat is heel belangrijk.

Lammy laat je je verhaal doen, onderbreekt je zo min mogelijk, maar stelt na de tijd de juiste vragen en laat je anders en positiever kijken en nadenken. En dat nadenken gaat door als je thuis of op je werk bent.

Maar ook Lammy blijft nadenken en zoekt wat het beste bij jou past en stuurt dan een kattebelletje met motiverend teksten zodat het nadenken doorgaat.

Iedere keer als ik bij Lammy ben geweest krijg ik een energieboost en kan ik de wereld aan.

Ondertussen staat ze zelf ook open voor ideeën waardoor het proces van jou nog beter kan gaan.

Ik vertel graag wat deze gesprekken met mij doen en raad iedereen aan om eens per jaar aan je zelf te werken, met deze fijne gesprekken bij Lammy, want het haalt het goede in je naar boven en zorgt dat je milder over jezelf en een ander gaat denken.

Een oprecht, betrokken en gedreven coach die ook na het coach-gesprek nog tips/informatie stuurt waar je gemotiveerd van raakt. Lammy laat je in je waarde en zet je in je kracht!

Ik heb Lammy leren kennen als mensen-mens. Warm, oprecht geïnteresseerd daadkrachtig en taakgericht. Haar kijk op de wereld en het werk heeft mij veel gebracht. Eigenheid is in elke functie belangrijk.