Ik kwam voor het eerst in contact met Lammy, toen het niet zo lekker ging op mijn werk.

Het voelde vanaf het begin goed, je merkt dat Lammy een mensen-mens is en daardoor durf je alles te vertellen en dat is heel belangrijk.

Lammy laat je je verhaal doen, onderbreekt je zo min mogelijk, maar stelt na de tijd de juiste vragen en laat je anders en positiever kijken en nadenken. En dat nadenken gaat door als je thuis of op je werk bent.

Maar ook Lammy blijft nadenken en zoekt wat het beste bij jou past en stuurt dan een kattebelletje met motiverend teksten zodat het nadenken doorgaat.

“Is solliciteren naar deze functie iets wat ik moet doen? Is het iets wat bij me past? Hoe stel ik mijzelf eerlijke vragen om tot een besluit te komen?” Dit was mijn coachvraag en bleek koren op de molen van Lammy.

Met haar rust, geïnteresseerde betrokkenheid en bedrieglijk simpele to-the-point vragen hielp ze mij mijn gedachten te ordenen en haalde ze boven water wat voor mij belangrijk is. Lammy gaf ruimte, vulde niet voor me in en wist snel de kern te raken.

Ik heb gewoon zin  het sollicitatiegesprek aan te gaan, weet wat voor mij belangrijk is en beschouw het als een gesprek waarbij we wederzijds kijken of mijn nieuwe werkgever en ik blij van elkaar kunnen worden. Bedankt Lammy! 

Een oprecht, betrokken en gedreven coach die ook na het coach-gesprek nog tips/informatie stuurt waar je gemotiveerd van raakt. Lammy laat je in je waarde en zet je in je kracht!

Ik heb Lammy leren kennen als mensen-mens. Warm, oprecht geïnteresseerd daadkrachtig en taakgericht. Haar kijk op de wereld en het werk heeft mij veel gebracht. Eigenheid is in elke functie belangrijk.

© 2018 mensenwerkcoach.nl            Lammy Otter           Tel.:    058-2563836  / 06-44007100

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon/Lammy Otter